Siva pletena deka od bambusa MAKRON LULLALOVE 80x110 cm

Siva pletena deka od bambusa veličine 80x110 cm. Deka ostaje topla i ugodna kada je hladna i suha i svježa kad je vruće. 

Dostupno
SKU
8747
29,61 €

Kupnja bez registracije.

Besplatna dostava za narudžbe iznad 100 €.

Artikli na zalihi.

Sigurna kupnja.

Siva pletena deka od bambusa i pamučne pređe pruža toplinu i udobnost. Dvostrano pletenje je toplo i lagano. Idealan za kolica, krevetić ili dječju auto sjedalicu.

Bambus je odličan izvor za prirodnu tkaninu. Tekstil od bambusa je mekši, izdržljiviji, antialergijski, antibakterijski, jači, više upija i otporniji je na UV zrake od običnoga pamuka. Prednost bambusovih vlakana je njihova prozračnost. Pokrivač od bambusa ima odlične karakteristike prozračnosti i propusnosti koji omogućava djetetovoj koži da diše. Pokrivač ostaje topao i udoban kada je hladno te suh i svjež kada je vruće. Nikada se ne prima kože, niti po ljetnoj vrućini. Prema podacima autoritativnoga testiranja odjeća od bambusovih vlakana ima nižu temperaturu nego obične tkanine po ljetnoj vrućini.

Bebe koje imaju alergijske reakcije na druga prirodna vlakna, kao što je vuna, nemaju takvih problema s bambusom.

Veličina: 80x100 cm

Materijal: 50% bambus, 50% pamuk

Certifikat OEKO-TEX Standard 100 – tkanina vrijedna povjerenja, bez štetnih tvari.

Brand: LULLALOVE

Proizvedeno u EU.

Održavanje:

Dekica se može prati u perilici sa sličnim bojama na 30 stupnjeva u platnenoj vrećici, program za osjetljivo rublje (na nižim okretajima centrifuge) bez izbjeljivanja. Osušite na ravnoj podlozi. Nemojte sušiti u sušilici! Ne sušite izravno na izvoru topline (npr. na radijatoru). Nemojte glačati!

Više informacija
Marka Lullalove
Napišite vlastitu recenziju
Recenzirate:Siva pletena deka od bambusa MAKRON LULLALOVE 80x110 cm