AHOJBABY Mojsijeva košara s madracem

69,90 EUR

Pletena Mojsijeva košara za bebe ručno je tkana, izrađena je od 100% prirodnih materijala te je završena trakom od tkanine koja je čini ravnomjernom jača i izdržljivija.

AHOJBABY Moses košara prikladna je za bebe od rođenja do otprilike 4 mjeseca starosti. Košara je univerzalna i može u potpunosti zamijeniti prvi krevetić, poput kolijevke ili kolijevke.

Uz košaru dolazi madrac s 3-slojnom skidivom navlaka - njen dizajn omogućuje slobodnu cirkulaciju zraka, poboljšava udobnost spavanja i štiti podlogu madraca.

Moses košara je lagana i praktična, možete je staviti na bilo koje sigurno mjesto da imate vizualni kontakt s vašom bebom.

Brand: AHOJBABY

- +
Dostupnost:Dostupno
SKU
10770
Detalji
EAN 5907443677293
Marka AhojBaby
Prikladno za Moses košara
Dimnezije proizvoda Vanjske dimenzije košare: cca. 83x45 cm, Unutarnje dimenzije košare/madrac: 72x33 cm
Material proizvoda Košara: kukuruzna ljuska, dorađena traka od tkanine Madrac s navlakom: - madrac: poliuretanska pjena - 3-slojna navlaka : 100% poliester
3D Thumbnail /a/h/ahoj_baby_basket.png
Napišite recenziju
Recenzirate:AHOJBABY Mojsijeva košara s madracem
Vaša ocjena

Važno, spremite za kasniju upotrebu:

- UPOZORENJE! Nemojte nositi košaru s djetetom unutra.

- UPOZORENJE! Košara je namijenjena spavanju beba koje još ne mogu okrenuti se i sjesti. Osim toga, beba mora koristiti kolijevku pod punim nadzorom roditelja.

- UPOZORENJE! Ne koristite u blizini vatre.

- UPOZORENJE! Novorođenčad i bebe trebaju biti u košari na ravnoj površini, a iz sigurnosnih razloga treba biti bez dodatnih igračaka, jastuka ili pelena koje bi mogle ugroziti sigurnost djeteta.

Održavanje - Mojsijeva košara: očistite košaru vlažnom krpom i odmah je osušite.

Održavanje - 3-slojna navlaka: prati na 60°C, sušiti u sušilici.