Gumena grickalica za bebe sa zvečkom LAV (0m+), TIKIRI

Mekana i slatka gumena zvečka LAV prikladna je tako za bebe kao i za novorođenčad. Razlikuje je jednostavan prijem i mekan, baršunast otip. Za zanimljivu igru brine zvončič unutar igračke.

Igračka je napravljena iz 100% prirodne gume i izvrsno je sredstvo za ublažavanje boli kod rasti prvih zuba. Zbog sigurnosti i prave razine higijene, igračka nema rupe što sprječava nakupljanje nečistoće u njoj. Igrača je ručno oslikana netoksičnim bojama na bazi vode. Ne sadrži BPA, falate, PVC i mirise.

EKO poklon embalaža je uključena. Proizvod je u potpunosti prirodan i može biti lijep rođendanski dar.

Visina igračke: 10 cm

Starost: 0m+

Sigurno za bebe - certifikat CEevropski standard EN 71

Blagovna marka: TIKIRI

Dostupno
SKU
8898
13,90 €

Kupnja bez registracije.

Besplatna dostava za narudžbe iznad 100 €.

Artikli na zalihi.

Sigurna kupnja.

Mekana i slatka gumena zvečka LAV prikladna je tako za bebe kao i za novorođenčad. Razlikuje je jednostavan prijem i mekan, baršunast otip. Za zanimljivu igru brine zvončič unutar igračke.

Igračka je napravljena iz 100% prirodne gume i izvrsno je sredstvo za ublažavanje boli kod rasti prvih zubaZbog sigurnosti i prave razine higijene, igračka nema rupe što sprječava nakupljanje nečistoće u njoj. Igrača je ručno oslikana netoksičnim bojama na bazi vode. Ne sadrži BPA, falate, PVC i mirise.

EKO poklon embalaža je uključena - napravljena je iz recikliranog kartona i tiskana EKO bojama na bazi soje. Proizvod je u potpunosti prirodan i može biti lijep rođendanski dar.

Visina igračke: 10 cm

Starost: 0m+

Sastav: 100% prirodna guma

Sigurno za bebe - certifikat CEevropski standard EN 71

Blagovna marka: TIKIRI

 

Upozorenje: Provjerite stanje proizvoda, prije nego ga date djetetu. Samo neoštećen proizvod je siguran za upotrijebu. Proizvod ne puštajte na direktnom suncu i držite ga dalje od vrućih površina.

Upute za održavanje: Proizvod čistite ručno, sapunom i vlažnom krpicom. Nemojte sterilizirati.

Više informacija
Marka TIKIRI
Napišite vlastitu recenziju
Recenzirate:Gumena grickalica za bebe sa zvečkom LAV (0m+), TIKIRI
Pronašli smo proizvod koji bi Vam se mogao svidjeti!